2011. március 14., hétfő

A Fortuna továbbra is Mumusunk

Hurkamajom - Fortuna 2-3(0-2)

Frankel 19 néző

Vezette:Rácz Béla

HM:Kippu-Nagy D-Jómagam,Csengeri-Fari,Rapcsák
Cs:Barthez,Dardos,Dömény,Jankovic,Fefe
Gól:Fefe,Jankovic

Mihálovics Pisti nem volt bekapcsolva szombat este így kérésük ellenére nem tudtuk előre hozni a meccset. Utólag gondolom annyira nem is bánják mert megint megvertek minket.Szilveszter kupán azt mondtam szerencsésen,most inkább megérdemelten.
Bár csere nélkül álltak fel mégis gyorsan 2 gólos előnyt szereztek.Ebben persze közre játszott hogy kapus nélkül kezdtünk,ugyanis Barthezt csak a meccs előtt értem el aki nem tudta hogy játszunk.A 10.percre megérkezett.
0-2 után letámadtuk az ellenfelet és próbáltuk kifárasztani. A második félidő közepére szépítettünk,majd Kippu ötletére lehoztuk a kapust amiből  előszőr rúgtunk majd kaptunk egyet ráadásul fájó hogy a mindent eldöntő gólt az utolsó percben jegyezte Bor Sándor.
A játékvezetéssel kapcsolatban megjegyezném,hogy Béla szerintem tévedett mikor -az amúgy a bíró szemszögéből takarásban levő-Mihálovics Pisti kézzel védte Csengeri Feri lövését a gólvonalon
Ezen kívül csak gratulálni tudok ellenfelünknek.
A csapat 10. helyen zárt.
Hétfőn a Rush-sal játszunk a Liga kupában.
A csapattal kapcsolatos hírek a következők:
Dardos mégse megy Montreálba,Kispék leigazolt egy játékost akit próba játékra kívántunk lehívni de nem lehetett elérni.Csengeri Feri leadta a szerelést,de reméljük még meggondolja magát.Minden esetre 2 írástudót még szívesen látnánk a csapatba.

Nincsenek megjegyzések: