2011. augusztus 26., péntek

Reggelig játszva se rúgtunk volna gólt

 Gyenge játék kevés akarat.
A vége sima vereség.




Hurkamajom - Fortuna 0-4(0-2)

Vasvári 35 néző(ebből 29 a büfében)
Vezette:Danibá

HM:Barthez-Dömény,Dardos,Csengeri-Kiss D,Rapcsák
Cs:Kippu,Jómagam,Barta.

A bajnokságban először húztuk fel az egykori Beher Trade szürke mezét ami sokakat meglepett.A félreértések elkerülése végett megjegyezném hogy a mezt nem örököltük Nánditól hanem megvásároltam a csapat részére mint ahogy sok minden mást is sikerült eladnom a Beher hagyatékból.A befolyt pénzt a család kapta ebből is,és még reményeim szerint tudok is e téren segíteni Kláriéknak.Túl sok segítséget úgy se kapott Nándi itt Baján,pedig szerintem nagyon sokat tett értünk,a kispályás foci és a futsal szerelmeseiért.
Más.
Támadtunk ,támadgadtunk igazi öregfiúk foci volt,aztán Pájer Tamás két helyzetecskéjéből kettőt berúgott így 0-2-vel fordultunk.
A második játékrészben aztán a Fortuna is hagyott már ki helyzeteket,mi viszont ha reggelig játszunk akkor se rúgunk gólt.
Laba még értékesített egy jogos büntetőt,a negyediket meg rossz volt nézni.
Az öltözőben aztán megbeszéltük hogy ha Égi Zsolti teljesíti a Hurka alkalmasságit (3 dekázás) és vállalja hogy nem anyázza le csapattársait leigazoljuk a hátralévő 8 meccsre.Igazából vagy sokat futó vagy rendkívül gólérzékeny játékosra lenne szükségünk,Zsolti csak erős túlzással sorolható valamelyik kategóriába is...

Nincsenek megjegyzések: