2011. november 15., kedd

Veszélyben a Bajainfó

PHP-NukeAz utóbbi időben az egyik legjobb formában lévő I.osztályú csapat a Gombás Csaba vezette Bajainfó.A társulat épp hogy lecsúszott a bajnoki bronzról,és teremben is két szép győzelemmel rajtolt.
A szakszerűen összerakott és jól igazoló gárdát azonban éles politikai támadás érte a napokban:Evát lehet hogy megszüntetik...


A részletek itt....


A Bajainfó másod virágzásában döntő érdemeket vállalt Eva akit a bajnokság elején igazoltak Nagyiék. Az egykori BSK legenda kivételes technikáját és ragyogó tapasztalatát korát meghazuttolva tudja kamatoztatni még mindig a Premier Ligánkban.
Ezt feltehetően nem nézték jó szemmel a rivális csapatok kormánypárti szimpatizánsai,akik ügyesen mozgósítottak így a parlamentben erős az elhatározás hogy Evát egyszerűen megszüntetik.
Az esetetről tudomást szerezve óriási a felháborodás a bajai kispályás berkekben.
A Gigászok szerint Szörpiék keze van a dologban. Nagyi szerint Eva helyett inkább az egyenes kieséses szakaszban a büntetőrúgást kellene megszüntetni.A Bajainfó exhurkás sztárja Csengeri Fari a csanádi bajnokságban is szívesen látná Evát,mivel játéka jól illeszkedne Kispék támadó taktikájához.És persze nem utolsó sorban a Panaco is szeretné leigazolni Evát,hogy erősödjön a csapat bajszos jellege.
Legfrissebb információink szerint a kormány még sem szünteti meg az Evát,csupán annyi változik hogy Eva maximum 40 %-os lehet ami még mindíg hasznos lehet a városi bajnokság I.osztályában....

Nincsenek megjegyzések: